Povestea mărcii FRODDO


Materiale naturale, fara Chrome VI, adaptate varstei si anatomiei piciorului.
O copilărie împlinită nu are nimic de-a face cu curățenia, ascultarea sau ascultarea mamei tale care te frământă să mănânci tot mărul. Un copil fericit este un copil jucăuș care are libertatea de a se bucura de un joc cu prietenii săi, de a descoperi cât de mult nisip va încăpea în gaura de lângă copac, câți viermi pot încăpea într-o cană mică sau cât de repede poate mânca un baton întreg de ciocolată. Niciun copil nu este la fel cum nici un picior nu este la fel. Sărbătorim această diversitate, o sărbătorim și nu vrem să practicăm abordarea unică pentru toate în rândul copiilor pentru că în acest fel se pierde toată frumusețea. Dorim să îi facem pe copii să se simtă ca și cum acest pantof, cizmă, sandală sau dresuri individuale este făcut doar pentru ei – pentru James, Alex, Frieda, Lota, Phillip sau Petra. Copiii care cresc liber nu sunt doar mai fericiți, dar lasă și urme distincte.

Patrimoniul
Materiale naturale, fara Chrome VI, adaptate varstei si anatomiei piciorului.
Ivančica a fost înființată ca o mică afacere formată dintr-un grup de cizmari. Prin asistență reciprocă, actualizarea cunoștințelor și munca asiduă, am devenit o companie cu peste 600 de angajați – astăzi un producător lider de încălțăminte în Croația. Am crescut în dimensiune, dar spiritul de entuziasm și solidaritate inițial a rămas același – încă din 1946.

Calitate
Materiale naturale, fara Chrome VI, adaptate varstei si anatomiei piciorului.
Ivančica produce 4.500 de perechi de pantofi pe zi. Întrucât un bărbat face în medie 18.000 de pași pe zi, iar un copil chiar mai mulți, credem că fiecare dintre acești pași este responsabilitatea noastră, dar și răsplata noastră. Fiecare pantof pe care îl oferim pe piață este produs într-un mod ecologic, fără substanțe și compuși nocivi, cum ar fi cromul (VI). Producem pantofi care tin la mediu, precum si la sanatatea copiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *